Kokemusta käytöstä Maxisize

Putki Maxisize Penis Enlargement Cream

Toi sen vitsi, mutta auttoi tosissaan

Nimeni on Michael ja asun Mexico Cityssä. Minulla on paras ystävä - Sam. Tunnemme hänet varhaislapsuudesta lähtien. Hän on siisti kaveri, mutta erittäin arka. Tällainen tyypillinen nörtti. Yliopiston jälkeen hän meni naimisiin, mutta kirjaimellisesti vuotta myöhemmin hän erosi ja vetäytyi vielä enemmän. Kerran istuimme hänen kanssaan, joimme olutta töiden jälkeen, ja hän kertoi minulle ongelmastaan. On käynyt ilmi, että hänen vaimonsa jätti hänet johtuen siitä, että hän ei voinut miellyttää häntä sängyssä. Samilla oli pieni penis, ja se järkytti häntä suuresti.

Kun Samilla oli syntymäpäivä, annoin hänelle lahjan - ostin useita putkia Maxisize-kermaa. En todellakaan usko kaikkiin sellaisiin asioihin, mutta ajattelin, että yhtäkkiä se auttaisi. Lisäksi Sam oli täysin masentunut. Hän yritti treffata useita muita tyttöjä, mutta kaikki hänen suhteensa päättyivät epäonnistuneen seksin jälkeen.

Tapasimme Samin 2 kuukautta myöhemmin, enkä edes tunnistanut häntä heti. En ole nähnyt häntä niin onnellisena kauan. On käynyt ilmi, että Sam kokeili Maxisize-kermaa ja se toimi. Sam sanoi, että hänen peniksensä kasvoi 6 senttimetriä pitkä, ja myös tuli paljon paksumpi kuin ennen. Sam lakkasi pelkäämästä läheisiä suhteita, hän löysi itsensä tyttöystävänsä ja harrastaa seksiä hänen kanssaan joka päivä. Hän oli uskomattoman kiitollinen minulle siitä, että annoin hänelle Maxisizen.

Tämän tarinan jälkeen päätin kokeilla voidetta itseäni, vaikka minulla ei ole erityistä ongelmaa peniksen koon suhteen. Vain viikon käytön jälkeen myös penikseni kasvoi, ja vaimoni oli täysin iloinen uusista asennoista ja pidemmästä yhdynnästä.

Penis suurennettu Maxisizella 3 cm

Käytän voidetta vain silloin tällöin, kun haluan jotain kuumempaa. Mutta tulos on todella siisti, eikä se ole yhtä päivää, vaan pysyy ikuisesti. Suosittelen kaikkia miehiä kokeilemaan sitä. Et varmasti tule katumaan sitä.

Maxisizen käyttäminen

Maxisize -voide on erittäin kätevä käyttää ja jopa sen käyttö on jo nautinnollista, koska sitä tulisi levittää hierontaliikkeillä. Voiteen levittämisen jälkeen ei ole palovammoja tai muita epämiellyttäviä tunteita. Päinvastoin, sinusta tuntuu lämpöä ja energiaa. Ja 30 minuutin kuluttua voit nähdä, että jäsenestä on tullut paljon suurempi.

Uskon, että Maxisize-voide on todella paras voide peniksen laajentumiseen. Se toimii 100%. Ja tapa, jolla sitä käytetään, tekee siitä myös taloudellisen. Tämä kerma on loistava vaihtoehto niille miehille, joilla on joitain ongelmia intiimillä alueella. Ja ne, joilla ei ole ongelmia, pitävät myös tästä kerma. Se nostaa seksuaaliset suhteet uudelle aistillisuuden tasolle. Jokainen nainen huomaa muutokset välittömästi ja rakastaa sinua vielä enemmän.

Maxisize on levitettävä hierontaliikkeillä

Voiteen levittämiseksi sinun ei tarvitse mennä lääkäriin, vaan tehdä joukko testejä. Jos sinulla ei ole sydänsairauksia ja allergioita voiteen komponenteille, voit käyttää sitä turvallisesti. Lisäksi kerma auttaa paitsi selviytymään fyysisistä ongelmista myös psykologisista ongelmista. Kun näet, kuinka paljon iloa kumppanisi saa, itsetunto kasvaa valtavasti.

Geelikokemus

Käytän aina kermaa ennen seksiä. Ensin käyn suihkussa, sitten vaimoni laittaa kermaa penikseni. Hän antaa minulle upean hieronnan, jonka yleensä yhdistämme esipeliin. Puolen tunnin sisällä voiteen levittämisestä minulla on sellainen energian puhkeaminen, että olen valmis harrastamaan seksiä koko yön. Yksi putki päivittäisessä käytössä riittää 15 päiväksi.