Arvostelut: Maxisize

 • Tapio
  Vaimoni ja minä olemme olleet yhdessä 4 vuotta. Meillä on yhteinen työ, yhteisiä ystäviä ja harrastuksia. Mutta kaikki ei ollut niin ruusuista pastellisävyissä. Se johtui penikseni koosta. Kerran vaimoni osti Maxisizen. Aluksi olin jopa hieman loukkaantunut. Mutta viikon kuluttua näin tuloksen. Ja kuukauden kuluttua penikseni koko kasvoi 5 cm. Vaimo on iloinen, kuten minä!
  Maxisize
 • Tapani
  Minulla oli erektio-ongelmia. Kävin lääkärin luona, mutta mikään ei auttanut. Kumma kyllä ​​Maxisize auttoi minua. Kahden viikon käytön aikana penikseni on kasvanut merkittävästi. Olin varmempi itsestäni, ja erektio-ongelma katosi itsestään. Jos levität peniksen ennen yhdyntää, tunnen yleensä seksuaalisen jättiläisen.
  Maxisize
 • Johannes
  Maxisize pelasti henkeni! Tarkemmin sanottuna vapautettu ikävyydestä ja yksitoikkoisuudesta. Mikä ei ole yö, on loma minulle ja vaimolleni. Ei ole väliä edes siitä, että nukumme hyvin vähän. Voiteen käytöstä penis ei vain lisääntynyt (+6 cm), vaan myös vahveni erektiota, ja yhdynnässä alkoi olla 2 tuntia.
  Maxisize
 • Antero
  Suhteeni tyttöihin eivät sujuneet hyvin. Tarkemmin sanottuna he kaikki sanoivat, että olin hyvä kaveri, mutta ei enempää. Syynä oli penikseni vaatimaton koko. Yritin kaikenlaisia ​​folk-reseptejä, mutta mikään ei auttanut. Maxisize auttoi ratkaisemaan ongelmani puolestani. Kahden kuukauden aikana penis on kasvanut 5 cm ja on tullut paljon paksummaksi.
  Maxisize
 • Olavi
  Levitän Maxisizea penikseen ennen yhdyntää. Joskus tyttöystäväni tekee sen yhdessä hieronnan kanssa. Jäsenestä tulee paljon suurempi. Seksistämme tulee pidempi ja voimakkaampi. Olen vain iloinen kerma. Ja tyttö kokee nyt orgasmin joka kerta, eikä ajoittain.
  Maxisize
Käyttäjäarvostelu Maxisize
4.2
12