Yksinkertaisia ​​tapoja lisätä nopeasti

Peniksen nopeaa ja pysyvää kasvattamista varten kotona voi tuskin ottaa taikapillereitä tai juoda lääkekasveja - ei ole lääkkeitä, jotka voivat tehdä peniksestä heti ja pitkään pidemmän ja paksumman. Siksi, jos haluat kasvattaa peniksesi kokoa kotona, tarvitset ihmeen lisäksi lihasharjoittelua, hierontaa, mekaanista venytystä tai muita manipulaatioita.

Peniksen suurentamisen tarve

missä tapauksissa on välttämätöntä lisätä penis

Kuten tiedät, penis on jokaisen miehen ylpeys. Paradoksaalisesti, melkein kaikki miehet ovat tyytymättömiä arvokkuuteensa. Meidän aikanamme kaikilla ei kuitenkaan ole kykyä ja halua suurentaa penistä leikkauksella tai kalliilla laitteilla.

Mutta jos pystyt rakentamaan lihaksia, niin miksi et voi tehdä samaa sukupuolielinten kanssa? Penis ei ole lihas, ja on loogista olettaa, että on olemassa harjoituksia, jotka lisäävät sen kokoa. Tärkein edellytys onnistuneelle peniksen laajentumiselle, kuten muissakin tärkeissä asioissa, on säännöllinen liikunta.

Ennen kuin päätät peniksen laajentumisesta, sinun on kuitenkin ymmärrettävä, onko se tarpeen tehdä puolestasi. Lisäksi on suositeltavaa ottaa yhteyttä urologiin.

Maailmanlaajuisesti hyväksytty miesten koon asteikko on seuraava:

 • Pienen peniksen pituus on enintään 16 cm.
 • Keskikokoinen penis voi olla 16-18 cm pitkä.
 • Yli 18 cm pitkä penis on suuri.

Jos siis sinulla on pieni penis tai haluat tulla arvokkaan omistajaksi, suosittelemme, että kiinnität huomiota tekniikoihin, joita voit käyttää kotona.

Käytännön opas peniksen laajentumiseen

Peniksen lisäämiseksi muutamalla tunteella suosittelemme kiinnittämään huomiota erityiseen voimisteluun. Jos sitä tehdään säännöllisesti, voit huomata paitsi peniksen lisääntymisen myös sen herkkyyden vähenemisen, jonka avulla voit pidentää yhdyntää.

tapoja lisätä miesjäsentä
 1. Harjoitus on tehtävä rennossa tilassa.
 2. Tartu peniksestä yhdellä kädellä ja purista glanaa tiukasti. Tässä tapauksessa ei pitäisi olla kivuliaita tuntemuksia eikä verenkiertohäiriöitä.
 3. Vedä penis poispäin itsestäsi, älä tee yhtäkkiä nykäyksiä. Sinun täytyy vetää, kunnes ilmenee epämiellyttäviä tunteita.
 4. Pidä penis tässä tilassa useita minuutteja yrittäen lisätä venytystä asteittain.
 5. Pidä lyhyt tauko. Samalla anna lempeä hieronta normaalin verenkierron palauttamiseksi.
 6. Harjoitus on toistettava useita kertoja muuttamalla jatkuvasti peniksen venytyssuuntaa. Muista hieroa jokaisen venytyksen jälkeen.
 7. Viimeisellä lähestymistavalla toista ensimmäinen harjoitus ja purista sitten penistä tiukasti kymmenen kertaa.

Sukuelinten manuaalinen stimulaatio ei ole yhtä tehokas kuin muut tekniikat, joihin liittyy mekaanisia laitteita tai lääkkeitä. Tämä tekniikka on turvallisin tapa lisätä miehuutta.

Tämä johtuu siitä, että käytetään turvallisinta otetta, joka poistaa tärkeiden hermopäätteiden paineen. On kuitenkin erittäin tärkeää kuunnella tuntemuksiasi, jotta et purista liian kovaa ja häiritse verenkiertoa.

Tämän harjoituksen säännöllisen suorituksen avulla on mahdollista lisätä peniksen pituutta usealla senttimetrillä 3-4 kuukaudessa. Samaan aikaan voit huomata ensimmäiset tulokset 2–3 viikossa.

Hierontamenetelmät peniksen koon lisäämiseksi

Ennen kuin aloitat peniksesi hieronnan, sinun on valmistauduttava. Tämä on erittäin tärkeää paitsi hieronnan tehokkuudelle myös tämän tekniikan turvalliselle suoritukselle. Ensinnäkin kädet on pestävä ja käsiteltävä desinfiointiaineella. Penikselle tulisi laittaa lämmin pakkaus. Tätä varten käytetään pehmeää luonnollista kangasta, joka kostutetaan lämpövedellä. Pakkausaika on noin kolme minuuttia. Tämän ajan kuluttua kangas on kostutettava uudelleen ja toimenpide on toistettava uudelleen. Sen jälkeen penis on valmis hierontaan. Siten voit parantaa verenkiertoa pehmytkudoksissa sekä parantaa ihon kimmoisuutta, joten hieronta on tehokkaampaa.

Hieronnan päävaiheet:

 1. Istu mukavasti.
 2. Jäsenen on oltava innoissaan.
 3. Voitele penis.
 4. Tartu siihen peukalolla ja etusormella.
 5. Tee voimakkaita ja lempeitä liikkeitä alas ja ulos. Tässä tapauksessa on tarpeen koskettaa koko elimen pintaa, päätä lukuun ottamatta. Liikkeiden tulisi olla kuin lypsää lehmää.
 6. Jatka hierontaa 10-15 minuuttia.
 7. Hieronta tulisi tehdä päivittäin.

Muutaman viikon säännöllisen hieronnan jälkeen voit korvata peniksen paksuuden ja pituuden merkittävän kasvun.

On myös erityinen tekniikka, jonka avulla voit nopeasti kasvattaa pään kokoa. Tämä tekniikka muistuttaa yllä olevaa hierontamenetelmää, mutta kaikki liikkeet on suoritettava hitaasti.

hieronta miesten peniksen suurentamiseen

Hierontavaiheet:

 1. Yritä saada mahdollisimman paljon verta päähän. Samanaikaisesti seuraa sukupuolielinten paineen tasoa.
 2. Pidä sormiasi tässä asennossa muutaman sekunnin ajan.
 3. Päästä sormesi irti ja levätä.
 4. Toista hierontaliikkeet vielä kerran pidentäen valotusaikaa pään päällä.
 5. Harjoituksen jälkeen peniksen pää kasvaa. Purista peniksen pohjaa ja pidä sitä muutaman sekunnin ajan.
 6. Tee tämä hieronta päivittäin 10 minuutin ajan.

Säännöllisellä hieronnalla peniksesi ei vain kasva, vaan voit myös ylpeillä kestävyydestä ja lisääntyneestä seksuaalisesta aktiivisuudesta. On suositeltavaa vaihtaa tekniikoita säännöllisesti voidakseen vaikuttaa aktiivisesti kaikkiin peniksen vyöhykkeisiin.

Ja älä unohda, että mikään harjoittelu ei ole tehokasta, jos et lisää niiden vaikutusta positiivisilla tunteilla. Sinun täytyy rakastaa itseäsi ja kehua miehuuttasi ja kasvattaa henkisesti haluamasi senttimetrit. Tämä auttaa sinua pysymään liikunnassa muutaman päivän kuluttua ja auttaa sinua tekemään asioita rakentamalla unelmakehosi.