Suosituimmat tapat suurentaa penistä kotona

kuinka suurentaa jäsentä kotona

Monet naiset ovat varmoja siitä, että miehen arvokkuudella ei ole keskeistä merkitystä rakkaudessa. Mutta joissakin tapauksissa peniksen hyvin pienet mitat voivat vaikuttaa suuresti intiimiin elämään, eikä parhaalla mahdollisella tavalla.

Onko peniksen suurentaminen kotona realistista? Vai onko sinun täytyttävä tyydyttämään Luontoäidin tarjoamiin mittoihin?

Kuinka tehokkaita kodin laajentamismenetelmät ovat?

Jäsen jatkaa kasvuaan noin 20 vuoden ikään saakka. Ja vaikka kasvu pysähtyy ajan myötä, moderni todellisuus tekee mahdolliseksi tämän elimen korjaamisen. Peniksen suurentaminen kotona on hyvin todellinen tehtävä.

Miehet, jotka ovat tyytymättömiä arvokkuuteensa tai jotka eivät ole saaneet toivottua tulosta kotitekniikoiden käytön aikana, voivat turvautua vaihtoehtoisiin peniksen laajentumismenetelmiin. Tähän sisältyy peniksen lihaskudoksen siirto leikkauksella. Tämä menettely on melko monimutkainen ja kallis. Lisäksi leikkauksen jälkeen edessä on pitkä kuntoutusjakso. Tätä suurennusmenetelmää voidaan käyttää vain kriittisimmissä tapauksissa.

Suurennustarkoituksiin on kehitetty paljon erityisiä menetelmiä ja tekniikoita. Mies voi valita vain sopivimman ja sopivimman tiettyyn tapaukseen. Voit esimerkiksi lisätä ihmisarvoa poistumatta kotoa lukemalla useita temaattisia video-oppaita, jotka löydät Internetistä. Tai käytä laajalti mainostettuja pillereitä, geelejä, voiteita, injektoitavia aineita jne.

On tietysti epätodennäköistä, että on mahdollista saavuttaa vaikuttavia parametreja pornonäyttelijöiden ja "erotikka" -elokuvan ihmisarvosta. Oman itsetuntoasi nostaminen ja nouseminen kumppanisi silmissä on kuitenkin täysin toteutettavissa oleva tehtävä.

Lisäksi useimmat seuraavista peniksen laajentamistavoista paitsi auttavat muuttamaan peniksen kokoa, mutta voivat myös auttaa ylläpitämään ja parantamaan erektiotoimintaa tulevaisuudessa.

Peniksen suurentaminen voiteilla, voiteilla tai geeleillä

Käytäntö osoittaa, että geeli- tai voidepohjaiset tuotteet ovat tehokkaimpia peniksen laajentumisen kannalta. Niiden toiminnan periaate koostuu peniksen verisuonten laajenemisesta ja veren virtauksesta mieselimeen.

Kansan tapoja lisätä

kansanhoito peniksen laajentumiseen

On tietysti valtava joukko erilaisia ​​menetelmiä falloksen laajentamiseksi kotona, on hyödyllistä valita ne, jotka vaikuttavat kehoon aiheuttamatta sivuvaikutuksia ja vahingoittamatta elimiä ja järjestelmiä. Tästä syystä miehet, jotka haluavat lisätä arvokkuuttaan, valitsevat kansanmenetelmät. Miehet ovat pitkään käyttäneet perinteisen lääketieteen reseptejä entisen voiman elvyttämiseksi ja peniksen koon säätämiseksi.

Peniksen laajentaminen kansanhoitomenetelmien avulla on huolellinen eikä nopea liiketoiminta. Oikea lähestymistapa lupaa kuitenkin positiivisia tuloksia vahingoittamatta terveyttä. Tällaisen hoidon perusta on infuusiot, decoctions ja yrttiseokset. Ne tulisi kuluttaa annoksina ja huolellisesti varmistaen, että jollekin tuotteen komponentille ei ole allergiaa.

Seuraavia yrttejä ja tuotteita pidetään tehokkaimpina peniksen laajentumisen kannalta:

 1. Timjami.Parantaa koko kehon ja urogenitaalisen järjestelmän tilaa erikseen. Lääkevalmisteiden valmistuksessa käytetään kukinnan lehtiä ja varret, juuret eivät sovellu tähän tarkoitukseen. Perusresepti suosittelee 100 g timjamin kaatamista lasilliseen kiehuvaa vettä. Käytän nykyistä, jäähdytettyä ja ilmaistua nestettä puolessa lasissa kahdesti päivässä.
 2. koiruoho.Kasvin komponenttikoostumus estää tulehduksen kehittymisen ja sillä on stimuloiva vaikutus verenkiertoelimistön toimintaan, mikä osaltaan lisää peniksen laajenemista. Liemen valmistamiseksi otetaan 5 g koiruohoa ja kaadetaan 1 litra kylmää vettä. 10 minuutin ajan keitetty juoma jäähdytetään, dekantoidaan ja otetaan lasiin joka päivä. Tämä hoito sävyttää verisuonia, mikä saa peniksen venymään ja täyttymään verellä.
 3. Valkosipuli.Sitä pidetään tunnustettuna seksuaalituotteena, joka voi lisätä miesten libidoa. Lisäksi sen avulla voit lisätä penistä tehokkaasti juuri kotona. Tuotetta käytetään parhaiten tinktuurina - hienonnettu valkosipuli (10 neilikkaa) kaada 0, 5 l alkoholia ja sekoita huolellisesti. Seos infusoidaan 10 päivän ajan ja otetaan päivittäin 20 tippana kuukauden ajan.
 4. Aloe-mehu.Tehokas bioprosessin stimulaattori, jolla on suotuisa vaikutus kehon järjestelmiin. Tinktuurin tekeminen urospuolisen peniksen laajentamiseksi ei ole liian vaikeaa. Kaada 0, 5 l korkealaatuista vodkaa sopivaan astiaan ja lisää siihen muutama rkl hunajaa ja hienonnettuja aloe-lehtiä (500 g). Tinktuura lähetetään viileään paikkaan 7 viikon ajan. Lopputuotetta käytetään tunti ennen ateriaa 3-4 kertaa päivässä.

Apulaite

peniksen laajentumisen jatke

Extender on moderni laite, joka on erittäin suosittu miesten keskuudessa, jotka haluavat suurentaa penistä kotona ja muuttaa sen pituutta ja halkaisijaa.

Tällaiset laitteet on jaettu tyhjiöön, hihnaan ja silmukkaan. Jälkimmäiset ovat hinnaltaan edullisia, mutta vähemmän käteviä käyttää. Luetellut laitetyypit ovat kaksipuolinen kiinnitin: toinen lepää häpyluuta vastaan, toinen kiinnittää peniksen rungon ja pään. Peniksen sivuilla on erityisiä jousia, jotka mahdollistavat vetoliikkeet. Tämä sopeutuminen vaikuttaa peniksen luonnolliseen kykyyn muuttua ja kasvaa fyysisen voiman vaikutuksesta. Sen säännöllinen käyttö takaa peniksen tehokkaan laajentumisen muutaman viikon kuluttua käytön aloittamisesta.

Kuorman ripustaminen

Yksi vanhimmista peniksen laajentamismenetelmistä, joissa käytetään improvisoituja keinoja, on painojen ja painojen käyttö. Peniksen laajentamisen vaikutus tällaisista manipulaatioista on todella olemassa. Menettely sisältää useita vaiheita:

 • peniksen lämmittäminen hierontaliikkeillä;
 • liima-kipsin sijainti suoraan pään edessä;
 • kuorman ripustaminen merkkijonoon.

Kuormien pitämisen tulisi aluksi olla noin 1-3 minuuttia. Aika kasvaa vähitellen, samoin kuin painojen paino.

Huomio!Peniksen päätä ei tule altistaa sukuelinten painolle. Jos näin tapahtuu, painoa tulisi vähentää koordinoimalla painojen paino.

Hieronta

Tutkittujen miesten arvioiden mukaan kohdennetulla peniksen hieronnalla voidaan saavuttaa positiivisia tuloksia jo kolmen kuukauden säännöllisen harjoittelun jälkeen. Tehokas ja laadukas hieronta peniksen laajentamiseen kotona koostuu kolmesta vaiheesta:

 1. Valmistelu.Pese kädet ja sukupuolielimet huolellisesti. Ympäristön tulee olla rauhallinen ja suotuisa toimenpiteelle. Seuraavaksi sinun on kostutettava luonnollisista kankaista valmistettu lautasliina lämpimällä vedellä ja kääri penis muutaman minuutin ajan. Tämä toimenpide aktivoi veren virtauksen elimeen.
 2. Hieronta peniksen suurentamiseksi.Muutama tippa hierontaöljyä (neutraali) levitetään kämmenille ja peniksen pohjaan. Muita toimintoja voidaan suorittaa jommallakummalla seuraavista tavoista:
  1. Peniksen laajennustekniikka. Muistuttaa normaalia masturbaatiota. Penis tarttuu peukalon ja etusormen ”renkaaseen”. Liikkeet suoritetaan "löysällä" jäsenellä. 3 minuutin kuluessa sinun on hierottava penis pohjasta päähän. Yleensä tämä manipulointi stimuloi erektiota. Prosessi ei saisi olla täydellinen siemensyöksyllä, vaan se olisi "rajoitettava" heti "nousun" muodostumisen jälkeen.
  2. Liikkeet peniksen halkaisijan lisäämiseksi. Vasemman käden sormet peittävät tiukasti peniksen koko pituuden. Oikean raajan kevyesti kiertävillä liikkeillä on tarpeen laskeutua yhä korkeammalle elimen runkoa pitkin.
 3. Viimeinen vaihe.Pese öljy pois peniksestä ja pue alusvaatteet, jotka eivät rajoita liikkumista. Älä salli hieronnan kohteena olevan alueen hypotermiaa. Tätä varten sinun on suoritettava toimenpide ennen nukkumaanmenoa, jotta menisit nukkumaan heti hieronnan jälkeen, lukuun ottamatta mahdollisuutta altistua kylmälle ilmalle.

Pumpun käyttäminen

Tämän laitteen toimintaperiaate on vaikuttaa matalapaineiseen elimeen. Tätä varten elin asetetaan erityiseen laitteeseen, jota kutsutaan pumpuksi. Männän toimintaa muistuttavan laitteen liikkeiden seurauksena veri virtaa voimakkaasti penikseen ja jättää sen heikosti. Penispumppu on erittäin suosittu laite miesten keskuudessa, jotka haluavat lisätä peniksen pituuden lisäksi myös peniksen paksuutta kotona.

Jelqing ja muut harjoitukset

jelqing-tekniikka on erityinen liikesysteemi, joka muistuttaa peniksen hierontaa, ainoana erona, että jelqing suoritetaan edellyttäen, että erityistä voiteluainetta käytetään välttämättömästi. Yleensä tällaista itsenäistä peniksen laajentamismenetelmää pidetään hyvin vanhana - joidenkin tutkimusten mukaan muinaiset afrikkalaiset ja intiaanit käyttivät sitä.

Jelqingin periaate on lypsyn kaltaisten liikkeiden suorittaminen. Menettely suoritetaan pystyssä, pystyssä olevalla peniksellä. Peukalolla ja etusormella, sinun tulisi vetää elin alaspäin ja sitten ulospäin, tekemällä hieronta. Sormien tulee tarttua peniksen koko pintaan, lukuun ottamatta terskaa.

Vinkki.Menetelmä on hyödyllinen vain, jos käytetään voiteluaineita. Improvisoituja tuotteita shampoojen ja geelien muodossa ei voida käyttää. Jelqingin päätarkoitus on lisätä peniksen verenkiertoa lisäämällä sen paksuutta ja pituutta.

Lisäksi kotona voit käyttää seuraavia voimisteluharjoituksia peniksen laajentamiseen:

 1. Tee peniksen alustavat kiinnitykset kuumalla viljalla täytetyn pussin avulla. Lisäksi elin saatetaan epätäydellisen erektiotilaan. Tartu sormillasi sen juuresta, joten sinun tulisi liikkua ylöspäin, ikään kuin vedät elintä. Sinun ei pitäisi päästä penikseen aivan päähän. On suositeltavaa suorittaa tällainen harjoitus 20 lähestymistavalla joka päivä, lisäämällä nopeutta ja nostamalla numero jopa 200 kertaa. Vahvan erektion sattuessa luokkia tulisi lykätä ja odottaa, kunnes ihmisarvo "rauhoittuu", ja jatkaa sitten liikettä uudelleen.
 2. Liiku koko kämmenelläsi. Penis on käärittävä ympärille ja puristettava noin 10 sekunnin ajan. Tämän puristuksen aikana elin tulee vetää edestakaisin vuorotellen ja sivuille.

Muut peniksen suurentamismenetelmät

Jos luetellut menetelmät, joita voidaan käyttää kotona, eivät auttaneet peniksen suurentamisessa, sinun on harkittava vaihtoehtoisia ratkaisuja tähän ongelmaan:

 1. Peniksen laajentaminen soodalla. Kotiennätys peniksen laajentumisen tehokkuudesta. Sitä käytetään seuraavilla tavoilla:
  • tarjottimet;
  • pakkaa ja sovellukset;
  • hankaus;
  • hieronta.

  Tällaiset soodakäsittelyt auttavat lisäämään verenkiertoa peniksen alueella ja tätä tuotetta käyttäneiden miesten vakuutusten mukaan suurentamaan penistä merkittävästi.

 2. Ravintolisät tehoon. Vaihtoehtoiset lääkkeet peniksen suurentamiseksi. Tämä sisältää erilaisia ​​hormonaalisia ja rohdosvalmisteita, pillereitä, geelejä, voiteita jne. Tällaiset formulaatiot auttavat verta virtaamaan vapaammin lantion alueelle, laajentavat verisuonia ja lisäävät samalla penistä.
 3. Suutin. Sopii miehille, jotka haluavat todella suurentaa peniksensä juuri ennen yhdyntää. Liitteet eivät vain korjaa peniksen kokoa, vaan myös parantavat erektiotilaa.
 4. Tiedoksi.Nämä suuttimet ovat kiinni ja auki. Ensimmäiset on suunniteltu lisäämään peniksen pituutta poistumatta kotoa; paksuuden säätämiseksi on järkevää ostaa avoin versio. Peniksen laajentumiskärjet ovat yleensä silikonia tai lateksia. Ne auttavat suurentamaan penistä 3-10 cm.

 5. Lipofilling. Veretön vaihtoehto leikkaukselle. Rasvan ruiskuttamiseksi peniksen kehoon käytetään erityistä neulaa, joka pumpataan ulos potilaan mistä tahansa osasta. Tällaisen manipuloinnin avulla peniksen koko ja leveys säädetään, mikä tekee siitä pidemmän ja paksumman. Menetelmä ei käytännössä aiheuta sivuvaikutuksia, koska lisätty materiaali kuuluu potilaalle, toisin sanoen sitä pidetään biologisesti yhteensopivana. Rasvakudoksen sijasta voidaan käyttää hyaluronihappoa, mutta tällaisten injektioiden vaikutus häviää vuoden kuluttua.
 6. Pillerit peniksen laajentamiseen. Toinen tapa suurentaa penistä ilman leikkausta.
 7. Leikkaus. Sitä käytetään viimeisenä keinona, kun miehuuden koko on todella merkityksetön ja jos muut peniksen laajentamistavat suoraan kotona eivät ole tuottaneet tuloksia. Operaatioon kuuluu häpyluun sijoitetun nivelsiteen leikkaaminen ja peniksen pidentäminen tältä alueelta. Lisäksi peniksen runko ja häpyluun kudosten muovi on kiinnitetty. Keskimääräinen lisäys tällaisen toimenpiteen jälkeen on 5 cm. Tämän suurennusmenetelmän etuna on, että saadut tulokset tallennetaan ikuisesti.
 8. Peniksen laajentumistuotteet.

Peniksen pidentäminen on prosessi, jota melkein jokainen ihminen voi hallita itsenäisesti. Tähän tarkoitukseen soveltuvat melkein kaikki käytettävissä olevat nykyaikaiset lääkkeet, mukaan lukien erilaiset voiteet, injektiot ja muut lääketieteelliset tai muut kuin lääkevalmisteet. Jos perinteiseen hoitoon ei luoteta, voit valita vaihtoehtoisen menetelmän ripustettavien painojen, jelqingin, soodahoitojen ja niin edelleen muodossa. Oikea lähestymistapa harjoituksiin ja järjestelmällisyys niiden toteuttamisessa auttavat saavuttamaan merkittäviä tuloksia suhteellisen lyhyessä ajassa.