Kuinka suurentaa penissi soodalla

tapoja käyttää ruokasoodaa peniksen laajentamiseen

Kun etsit vaihtoehtoja peniksesi suurentamiseksi ruokasoodan avulla, olet tyytymätön miehuuden ulottuvuuksiin.

Drastisten toimenpiteiden välttämiseksi kannattaa käyttää parantajien suosittelemia tekniikoita, jotka voivat lisätä penistä, poistaa psykologisen kompleksin.

Kuinka suurentaa penistä soodalla

Ennen peniksen koon paksuuden tai pituuden kasvattamista kotona on suoritettava alustava valmistelu. Käytä tätä varten joitain suosituksia:

 1. Osta iso pussi soodaa. Älä yritä säästää rahaa, etsi kallis vaihtoehto, jossa ei ole epäpuhtauksia.
 2. Muista testata soodaallergia. Älä riski kostuttaa penissi soodalla tekemättä tätä. Tämä edellyttää kyynärpään kostuttamista ja sitten pienen tuotteen levittämistä sinne. Tunnin kuluttua katsokaa ihon kuntoa: jos ei ole punoitusta, ei kutinaa, voit alkaa kokeilla teesoodaa.
 3. Miesjäsen on valmistauduttava hoitoon, höyrytä ensin haalealla vedellä. Suorita toimenpide liinakompressilla.
 4. Valmista lisää hieronta-aineosia maskuliinisuuden muuttamiseksi (tarvittaessa suositellussa reseptissä peniksen suurentamiseksi kotona).
 5. Jotta manipuloinnit olisivat mahdollisimman mukavia, kun lisäät peniksen kokoa teesoodalla, varastoi terveyssiteitä, sekä kuivia että märkiä, jotka auttavat poistamaan ylimääräisen soodan nopeasti orvaskedestä ja limakalvoista.

K: Toimiiko sooda tyhjiöpumpun kanssa?

Vastaus: Kyllä. Levitä ensin tuotetta penikseen ja kiinnitä sitten pumppu siihen ohjeiden mukaisesti. Tekniikoiden yhdistelmän ansiosta tulos paranee merkittävästi.

Valmistautuminen peniksen suurentamiseen soodalla

Kun selvität, voiko ruokasooda lisätä peniksesi, sinun tulisi tutkia tuotteen käyttötapoja:

 1. Levitä oliiviöljyä peniksen pinnalle - se pehmentää herkkää ihoa täysin. Sitten tulee vuoro käyttää soodaa. Se on levitettävä kevyillä hierontaliikkeillä. Manipulointia on jatkettava useita minuutteja, huuhtele sitten jäljellä oleva sooda perusteellisesti vedellä ja voitele penis kosteusvoiteella, joka auttaa estämään ärsytystä.
 2. Lisääkö ruokasooda penistä, kun sitä höyrytetään kylvyssä? Kyllä, se on tehokas tapa kasvattaa arvokkuuttasi välittömästi. Kuinka käyttää ruokasoodaa tässä versiossa? Laimenna 1 rkl. l. aineita lämpimässä vedessä (riittää 1 litra nestettä). Aseta sukuelin kylpyyn neljännes tunniksi. Menettelyn jälkeen pese koostumuksen jäännökset, levitä kosteusvoide.
 3. Peniksen suurentamiseksi on suositeltavaa käyttää soodaa hunajan kanssa sekoittaen tuotteita yhtä suurina osuuksina. Levitä voide sukuelimiin, odota muutama minuutti ja hiero sitten penis käsillesi. Tällainen resepti lisää koon lisäämisen lisäksi elimen pään herkkyyttä, mikä on hyödyllistä ennen seksuaalista kontaktia tuntemusten parantamiseksi.

Huomio!Nestemäinen luonnollinen mehiläistuote tarvitaan maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Synteettinen hunaja on huono tähän.

On kirjoitettu monia artikkeleita siitä, miten ruokasooda vaikuttaa miehuuteen. Soodakompressit ovat todistettu vaihtoehto peniksen suurentamiseksi. Valmista vahva liuos (1 rkl lasillista hieman lämmitettyä vettä). Kasta sideharso siihen, kääri sitten penis liinalla, odota viisi minuuttia. Tätä tekniikkaa käyttämällä taataan sukupuolielinten koon kasvu!

Kysymys: Kuinka ruokasoodaa käytetään kylvyssä? Onko totta, että tämä menettely kasvattaa peniksen kokoa?

Vastaus: Jos haluat saavuttaa tuloksia mukavassa ympäristössä, sinun on lisättävä soodaa suoraan kylpyyn. Tuote parantaa pään herkkyyttä, jolloin voit säästää aikaa vedenkäsittelyn aikana.

Istuen kylpyhuoneessa, levitä penistä kevyesti. Tätä varten tartu elimeen kahdella sormella, jotka liikkuvat kohti päätä. Välttämätön tila: ei kipua, polttavaa tunnetta tai muuta epämukavuutta. Jos tämä tila havaitaan, lopeta toimenpide. Peniksen venyttäminen kylpyhuoneessa on erinomainen vaihtoehto varmistaa alusten oikea toiminta.

Kuinka sooda vaikuttaa uroselinten kasvattamiseen

Jotta ymmärtäisit, miksi sooda sopii miesten arvokkuuden lisäämiseksi, sinun on ymmärrettävä hieman tuotteen hyödyllisistä ominaisuuksista:

 1. Soda aiheuttaa paikallista ihoärsytystä, joka aiheuttaa verenkierron aktivoitumisen. Sitten penis turpoaa väliaikaisesti.
 2. Sen jälkeen erektio voimistuu, mikä on tärkeää joillekin intiimeille ongelmille.
 3. Aine tuottaa nopeita tuloksia. Minkä tahansa reseptin avulla voit saavuttaa välittömän peniksen laajentumisen, mikä yllättää seksuaalisen kumppanisi miellyttävästi.
 4. Todellinen lisääntyminen miesten arvossa tapahtuu ilman pillereitä tai leikkausta.
 5. Aine on halpa ja helppo saada.

Onko totta, että sooda lisää penistä

Kysymys: Onko totta, että voit lisätä peniksesi soodalla? Onko realistista laajentaa lisääntymiselintä tällä aineella?

Vastaus: Kyllä, on totta, että ruokasooda tekee ihmeitä sukupuolielimille. Natriumbikarbonaatti on erinomainen verenohennusaine, joka auttaa peniksen kasvuun tähtäävässä voimistelussa.

Nestemäinen veri jakautuu aktiivisesti urogenitaalisessa järjestelmässä. Aine estää verihyytymien todennäköisyyden, jotka ovat komplikaatioita hierontaharjoitusten aikana.

Kuinka soodaa käytetään uroselimen suurentamiseen

Voit oppia käyttämään ainetta oikein peniksen laajentamiseen paitsi julkaisuista myös Internetin miesten arvosteluista, jotka ovat soveltaneet tätä tekniikkaa käytännössä.

Natriumbikarbonaatin peniksen laajentuminen on tehokas toimenpide, vaikka se ratkaisee ongelman väliaikaisesti. Soda ei pysty korjaamaan synnynnäisiä poikkeavuuksia, mutta sen avulla voit vahvistaa erektiota yhdynnän aikana.